Preluăm sesizarea ta spre rezolvare!

Strada
Deoarece lista sesizărilor trimise către Primăria Orașului Bragadiru nu este pusă la dispoziția Consilierilor Locali, am hotărât să preluăm sesizările tale și să le analizăm, urmărim și să încercăm prioritizarea rezolvării loc de către autoritățile competente

Cum funcționează?

– completezi formularul din dreapta cu mesajul tău

– dacă dorești să intrăm în contact cu tine, lasă-ne te rugăm datele tale de contact

– vom analiza sesizarea ta, o vom trimite către toate autoritățile competente (Primărie, Apă-Canal Ilfov, furnizorii de utilități, Poliția Locală, Inspectoratul de Stat în Construcții, Prefectură, în instanță, etc.)

– deoarece credem în transparență, vom lista mai jos toate sesizările primite, stadiul lor de rezolvare, precum și acțiunile noastre – ce am făcut pentru a face din Bragadiru un oraș adevărat!

  Trimite-ne o sesizare

  Protecția datelor cu caracter personal
  Datele personale furnizate  prin utilizarea formularului de sesizări nu vor fi folosite decât în scopul investigării și rezolvării speței furnizate de către consilierii locali USR Bragadiru și echipa lor tehnică.
  Un sumar al sesizării va fi prezentat pe site, însă datele personale (precum, dar nu limitate la nume, adrese, date de contact, etc.) vor fi anonimizate (Spre exemplu, numele Ion Popescu va fi prescurtat I.P.).
  Prin utilizarea formularului de mai sus sunteți de acord cu utilizarea informațiilor puse la dispoziție în forma detaliată mai sus. Bineînțeles, aveți la dispoziție drepturile stipulate de regulamentul GDPR – dreptul de informare, acces, rectificare și ștergere. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de email
  vreau@ unorasadevarat.ro.