Conștienți de problemele din cartiere și de faptul că lipsesc dotări esențiale pentru locuirea într-un oraș al secolului XXI, din postura de simpli cetățeni, am încercat să realizăm toate demersurile pentru implementarea unor proiecte în beneficiul cetățenilor.

Membrii alianței USR-PLUS Bragadiru au venit cu propunerea unor inițiative civice pentru orașul Bragadiru, precum cea pentru parc în cartierul Latin și cea pentru scoală în cartierul Independenței.

În acest sens, au fost făcute note de fundamentare pentru proiecte, iar apoi, mai mulți membrii ai alianței au ieșit în stradă pentru a strânge cate 1.000 de semnături, necesare fiecărui proiect, pentru ca acestea să poate fi incluse pe ordinea de zi în ședințele de Consiliu Local.

Din nefericire, actuala administrație nu a considerat aceste lucruri ca fiind prioritare pentru orașul în care locuim, deși populația tânără este in continuă creștere, locurile în scoli și grădinițe sunt depășite, iar spațiile verzi din noile cartiere sunt inexistente.

Pentru mai multe detalii despre școală: POSTARE FACEBOOK INITIATIVA CIVICA